Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Largo Da Eira Velha, Vale De Carvalha - Penacova - Coimbra, Portugal | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Largo Da Eira Velha - Vale De Carvalha - Penacova - Coimbra, Portugal

Gegevens

Vraagprijs: € 525.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  9

Woonoppervlak:  200 m2 m2

Perceeloppervlak:  800 m2 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Onze B&B is gelegen in een klein dorpje dat luistert naar de naam Vale De Carvalha, 16 km. Van Penacova, 35 km. Van Coimbra, de Universiteitstad, 60 km. Van Viséu, 100 km. Van de Serra de Estrella het berg landschap waar we het hoogste punt van Portugal op 2000 meter vinden, 250 km. Van Lissabon en 150 km. Van Porto, 80 km. Van Figueira da Foz, 60 km. Van Aveiro, 11 km van Mortagua.

Het bestaat uit twee recent totaal gerenoveerde huizen op een totale opp. van 800 m2, van mekaar gescheiden door een ingang.
Het eerste huis heeft op de begaande grond een keuken, kantoortje + slaapkamer, badkamer en een grote eetzaal (Leefruimte van 50 m² )waar het ontbijt in buffet vorm word geserveerd, deze is ook geschikt als ontspanningsruimte.

Dan komen we op de verdieping waar er zich 3 gastenkamers bevinden allen voorzien van een private badkamer, ook een kleine receptie waar we alle info over de streek tentoonstellen, alsook ons gastenboek, waar er regelmatig een woordje wordt in geschreven door de klanten.
Een van de gastenkamers is voor ons de familie kamer, dit is een grotere kamer met een kleinere kamer er in, voorzien van een stapelbed voor kinderen. Zo brengen we de volle capaciteit van onze B&B op 16 volwassenen en 6 kinderen ( met een paar bijzet bedjes.

Nu gaan we over naar het tweede huis waar we 5 gastenkamers hebben, ook allen voorzien van een private badkamer. Daar buiten hebben we in het tweede huis nog 2 bergruimtes, wasplaats, keuken met oude broodoven, en buiten ook nog een apart toilet + douche voor de badgasten, zo hoeven ze niet naar de kamer te gaan voor naar het toilet te gaan.
Al onze kamers hebben TV op de kamer, onze twee grotere kamers ( 32m2 + 36m2 hebben bovendien nog een kleine koelkast en haardroger).

Het huis moet ook nooit meer geverfd worden, daar de muren zowel van de binnen als van de buitenkant in de natuursteen zijn afgewerkt.

Zo komen we bij de tuin, deze is aangelegd met paden in de marmer, twee hagen, 5 palmbomen, één pruimenboom waar we confituur van maken voor de klanten, 3 sinaasappelbomen + een citroenboom en nog wat bamboe.
We beschikken ook over een zwembad van ong. 4,5m breedte en 9,5m lengte, met een diepte gaande van 0,50 cm tot 1,7m, en een inhoud van 36.000 liter.
In totaal beschikt het tweede huis over 3 terrassen.

Verder is er centrale verwarming aanwezig in de twee huizen ( twee aparte
Installaties, één voor iedere woning, maar die ook in geval van een panne kan draaien voor de twee huizen), dan is er nog onze Zonne-energie, deze bezit een capaciteit van 40 douches per dag, nieuw geplaatst in 2006.
Dit wil zeggen dat we een dieseltank hebben bij de installaties van 1000 liter, en 3 warmwatertanks ( één voor iedere installatie) van elk 300 liter.

Onze Bed & Breakfast werkt “legaal” dit wil zeggen met de vergunningen van Toerisme Ruraal Portugal.

Nu bij de aankoop blijft het grootste gedeelte in het huis aanwezig, zo ook de reeds gedane reservaties, alleen de persoonlijke bezittingen, de eetplaats ( bestaande uit de bordenkast met tafel en 4 stoelen) nemen we mee.

Dus dit wil zeggen verhuizen en onmiddellijk starten met klanten.

Het beste is dat als het mogelijk is u eerst komt kijken of het object voor jullie geschikt is.
Dan kunnen wij praten en u alle papieren laten zien en nadien indien jullie er werkelijk voor gaan, ook de boekhouding.

We zijn met de B&B gestart in mei 2001 met 3 kamers in de éérste woning, daar dit niet voldoende was, hebben we dan in 2004 nog wat gerenoveerd en met 5 kamers verder gewerkt, dit was ook niet voldoende en in 2005 hebben we dan de laatste kamers afgewerkt en zijn we met 8 kamers beginnen werken.
Tot nu toe hebben we reeds meer dan duizend klanten mogen ontvangen, dit van over gans de wereld.
Nu zijn de boekingen al aan de gang voor dit jaar sinds December 2006.
En ik moet zeggen dat het goed loopt.

Nu even de verschillende Nationaliteiten die we in onze B&B als klant hebben, en ter inzage is bij ons hier in de B&B, dus niet zomaar uit de lucht gegrepen.

België – Portugal – Spanje – Equator – Duitsland – Frankrijk – Kroatië – Roemenië – Engeland – Israël – Canada – Nederland – Finland – Zwitserland – Zuid Afrika – USA – Argentinië – Denemarken – Oostenrijk – Italië – Ierland – Noorwegen – Malediven – Nieuw Zeeland – Japan - Brazilië.
U kan op het internet onze prijzen bekijken die we hanteren.


Onze vraagprijs is 525.000 Euro of doet U graag een bod, dan kan er gepraat worden.

Verdere vragen worden graag beantwoord.


In de hoop een antwoord van Uwentwege te mogen ontvangen, verblijven wij
Inmiddels met de meeste hoogachting en dank bij voorbaat.

De eigenaars.

Hans & Lucy.


Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer