Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Koggestraat 4, Stavoren | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Stavoren | Vorige Pagina

Koggestraat 4 - Stavoren

Gegevens

Vraagprijs: € 299.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Vrijstaand

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1997
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  7

Woonoppervlak:   m2

Perceeloppervlak:  457 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Riante vrijstaande woning met serre en L-vormige garage in watersportplaats Stavoren. Stavoren ligt aan de oevers van het IJsselmeer nabij de Gaasterlandse bossen en behoort tot een van de oudste Friese elfsteden. Bouwjaar 1997. Oppervlakte perceel 457 m2.
Indeling:
Entree, meterkast, ruime hal met vide en luxe essen trap naar eerste verdieping, toilet, kantoor/6e slaapkamer met douchecabine en wastafel. Royale living met serre en massief eikenhouten vloerdelen. Openkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, magnetron, heteluchtoven, afwasmachine en koelkast. Ruime bijkeuken met tweede keukenblok en aansluiting voor wasmachine en droger. L-vormige garage met elektrische overheaddeur bedienbaar vanuit de auto.
1e Verdieping:
Ruime overloop, 3 slaapkamers en berging met vaste trap naar 2e verdieping. Riante zolder boven garage geschikt als kantoor/slaapkamer. Luxe badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, 2e toilet, badkamermeubel en vloerverwarming.

2e Verdieping:
Grote bergzolder met slaapkamer over de gehele woning.
Bijzonderheden:
Verwarming/warmwatervoorziening d.m.v. CV Radson HR combi ketel en houtkachel. Centraal stofzuigersysteem met aansluiting in woonkamer, overloop en garage. Vloer, muur, dak en isolerende beglazing aanwezig. Smaakvol, rondom de woning, aangelegde tuin met diverse terrassen. Het historische Zuiderzeestad heeft zo'n 1000 inwoners. Verder zijn er diverse voorzieningen zoals een gezellig winkelcentrum, basisschool, supermarkt, NS station en een actief sport- en verenigingsleven. De woning is gelegen op loop/fietsafstand van diverse jachthavens en strand. Aanvaarding in overleg.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer