Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

e du perronstraat 30, Almere | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Almere | Vorige Pagina

e du perronstraat 30 - Almere

Gegevens

Vraagprijs: € 232.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Tussenwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1997
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  128 m2

Perceeloppervlak:  145 m2

Inhoud:  420 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Op een rustige en kindvriendelijke locatie in de Literatuurwijk bevindt zich deze ruime tussenwoning. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een grote zolder, die omgebouwd kan worden tot nog eens 2 slaapkamers.
In de nabije omgeving vindt u vele faciliteiten zoals winkelcentra, scholen en groenvoorzieningen met speelgelegenheden voor kinderen. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van openbaar vervoer en uitvalswegen met aansluiting op A6, A27 en A1.

Indeling:

Begane grond:

Voortuin, entree, hal, meterkast, toilet met fontein en toegang tot de woonkamer. De tuingerichte woonkamer is ruim en door de schuifpui extra licht. Middels de aluminium schuifpui bereikt u vanuit de woonkamer de onderhoudsvreindelijke achtertuin met berging. De grote woonkeuken met erker bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is in hoekopstelling geplaatst en is v.v. diverse Siemens inbouwapparatuur, waaronder een keramische kookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser, combimagnetron, koel/vriescombinatie. De begane grond is voorzien van een laminaatvloer in kersenhoutmotief.

Eerste verdieping:

Hal, overloop en een drietal slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde, over de gehele breedte van de woning. De tot het plafond betegelde badkamer is voorzien van ligbad, apparte douchecabine, tweede toilet en wastafel. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Er is een vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:

Grote zolderverdieping met 3 grote ramen en een Velux-dakraam, welke zorgen voor veel lichtinval, veel bergruimte achter de knieschotten en de mogelijkheid tot het creëren van 2 kamers.

De achtertuin, met achterom, is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating, groenborders, 2 vlonderterassen en een buitenkraan. De berging is ruim en voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1997 met GIW garantie.
- Ruime en complete eengezinswoning, gelegen op een mooie locatie in de Literatuurwijk!
- Mogelijkheid tot creëren van 2 extra slaapkamers op de zolder.
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in augustus 2006!

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer