Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Emslandweg 1C52, Ommen | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Ommen | Vorige Pagina

Emslandweg 1C52 - Ommen

Gegevens

Vraagprijs: € 235.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2000
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  130 m2

Perceeloppervlak:  593 m2

Inhoud:  285 m3

Aanvaarding:  per direct

Woning omschrijving

Schitterende recreatiebungalow op ruime zonnige kavel

Op "landgoed de Lindebergh" te Ommen ligt deze luxe afgewerkte recreatiebungalow met een riant uitzicht op een zandvennetje. De bungalow is voorzien van alle gemakken en met een eigen ruime oprit, die plaats biedt aan meerdere auto's; tevens staan ter beschikking een carport en berging. Het landgoed beschikt over een all-weather tennisbaan, een speel- en zwemvijver, kinderspeeltuin en een restaurant.In de nabije toekomst zal er ook een zwembad worden aangelegd. Goede verhuurmogelijkheden voor langere en kortere perioden.

Door de ruime kavel en de goede ligging kunt u vrijwel de gehele dag profiteren van de zon. De tuin is schitterend aangelegd met een groot terras en biedt veel privacy.

De woning is zeer goed onderhouden, volledig geisoleerd en beschikt over veel luxe. Ook is de bungalow aangesloten op de centraal antenne systeem van het park. De woning beschikt over dakkapel, vaste trap naar de bovenverdieping, die is ingericht als
slaapkamer en berging.

De bungalow is gebouwd in 2000 en staat op een perceel van 593 m2 eigen grond. Er zijn hoogwaardige en veelal onderhoudsvrije materialen gebruikt.


Begane grond: keuken, woonkamer, ouderslaapkamer, badkamer, logeer- of werkkamer, hal met vaste trap naar de bovenverdieping en een ruime berging met wasmachineaansluiting. De keuken is voorzien van veel inbouwapparatuur. De plavuizen vloer op de begane grond is geheel uitgevoerd met vloerverwarming. Een grote schuifpui in de doorzon woonkamer verleent toegang tot het zonneterras op het zuidwesten. De luxe badkamer is ondermeer voorzien van een dubbele wastafel, zwevend toilet, designradiator en een douchecabine met thermostaatkraan.

Bovenverdieping: zeerruime zolderkamer met dakkapel. Op de grote overloop, die tevens dientals opstelplaats voor de HR cv-ketel, is veel bergruimte. .

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer