Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Monnickskamp 69, Huizen | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Huizen | Vorige Pagina

Monnickskamp 69 - Huizen

Gegevens

Vraagprijs: € 445.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Hoekwoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1980
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  7

Woonoppervlak:  200 m2

Perceeloppervlak:  291 m2

Inhoud:  575 m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

MONNICKSKAMP 69 HUIZEN.Gelegen op mooie lokatie nabij park en zijarm van de aanloophaven ruim en licht woonhuis met aangebouwde praktijkruimte/guesthouse/kantoorruimte met ruime verdieping en eigen entree.
De woning is gelegen op 291 m2 grond met mooi aangelegde terrassen, veel vaste planten en een mooie haag, die voldoende privacy biedt.

De entree van de hoofdwoning leidt naar een ruime hal met WC, meterkast (12 groepen en 2 x aardlek), een mooie garderobekast met schuifpanelen en een trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is zeer ruim en licht (circa 55 m2, heeft een licht eiken parketvloer, de radiatoren zijn omgebouwd tot (venster-) banken, er zijn openslaande deuren naar de terrassen op Zuid Oost, een mogelijkheid voor een open haard (nieuw kanaal aanwezig) en een aparte eethoek met aansluitend halfopen keuken (12 m2) en deur naar 2e terras. Achter de keuken is een doorgang naar de bijkeuken met wasmachine en vaatwasser, veel kastruimte en doorgang naar ruime berging (voorheen deel van voormalige garage) en een uitgang naar achterom.

Het bijgebouw is momenteel niet rechtstreeks vanuit het hoofdgebouw toegankelijk ( dit is echter met een klein ingreep weer te realiseren!) maar heeft een compleet eigen entree.
Via deze entree komt men in de ruime hal met veel bergruimte, een slaapkamer, een badkamer met douche en wastafel rn WC. Via een trap is de ruime verdieping bereikbaar met een oppervlak van circa 45 m2, waarin een open keuken.Vanuit de hal is de verbinding naar de hoofdwoning eenvoudig weer te herstellen, de deur is nog aanwezig.

In de hoofdwoning gaat men via de hal met een trap naar de 1e verdieping alwaar 2 ruime en lichte slaapkamers zijn en een kleine kamer, die momenteel wordt gebruikt als inloopkast en strijkkamertje maar prima te gebruiken is als babykamer of werkkamertje. De badkamer is ingericht met een doucheruimte, een ligbad en een wastafel en heeft een raam. Via de overloop gaat men met een open trap naar de 2e verdieping met een ruime overloop en veel bergruimte en bergkasten met schuifwanden en de CV-opstelling (gas-1996 HR), en een grote slaapkamer.Bergvliering is via losse trap te bereiken.

De woning is zeer goed verzorgd; met name het schilderwerk, zowel binnen en buiten, is onlangs geheel vernieuwd.Het stuukwerk is zeer professioneel.
Er is overal in de woning heel veel berg- en kastruimte.
De keuken en badkamer zijn enigszins gedateerd maar hebben alle voorzieningen en bieden veel mogelijkheden.

De woning is gelegen in een plezierige woonomgeving nabij scholen, park, winkelcentrum, openbaar vervoer, uitvalswegen. Zodra het lente wordt is de woning mooi ingebed in veel groen en omheind door een beukhaag en heeft uitzicht op het met riet beschoeide vaartje en een heeft daardoor veel privacy.

De woning is ideaal voor mensen met een kantoor of praktijk aan huis!

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer