Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Van Leeuwenhoekstraat 116, Ridderkerk | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Ridderkerk | Vorige Pagina

Van Leeuwenhoekstraat 116 - Ridderkerk

Gegevens

Vraagprijs: € 242.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: eengezinswoning

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1992
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  105 m2

Perceeloppervlak:  130 m2

Inhoud:  275 m3

Aanvaarding:  in overleg (kan snel)

Woning omschrijving

Omschrijving
Een royale 5-kamer EENGEZINSWONING met tuin op het OOSTEN in een rustige, kindvriendelijke woonwijk. De woning verkeerd in zeer goede staat van onderhoud en voldoet aan de eisen van het moderne wonen. Het huis is in 1992 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van 105m2 en een inhoud van 275m3. De woning is voorzien van een siergrindvloer, luxe keuken, elektrische zonwering, airconditioning en extra badmeubel op 2e verdieping.

De woning is gelegen in de wijk 't Zand nabij winkelcentrum, scholen en uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond: entree/hal met grote garderobekast. Z-vormige woonkamer, afmetingen 8.20 x 3.55 / 5.20, alle wanden voorzien van granol. De open luxe keuken bevat alle benodigde inbouwapparatuur: keramische kookplaat, koel-/vrieskast, combimagnetron en vaatwasser. In een tussenhal bevindt zich een toilet met fonteintje in wit/grijze kleurstelling. Elektrisch bedienbare zonwering aan de achterzijde van de woning.

1e verdieping:
Er zijn 3 slaapkamers van respectievelijk 4.02 x 3.00, 4.02 x 2.06, 3.10 x 3.05. Alle slaapkamers bevatten grote, vaste schuifkasten met veel bergruimte. Overloop, badkamer met ligbad, glazen wandscherm en wastafelmeubel in grijs/witte kleurstelling, grote inloopkast met cv-opstelling (combi-ketel 2002). Trapgat en overloop zijn voorzien van granol.

2e verdieping:
Grote slaapkamer - afmeting 4.25 x 5.20 / 4.20 - met grote schuifkastenwand, wastafelmeubel, aansluiting voor wasmachine en droger, airconditioning. Toegang tot dakterras middels een schuifdeur. Afmeting dakterras: 5.40 x 2.00

Tuin/Berging
Er is een leuk aangelegde voor- en achtertuin aanwezig, beide zijn goed onderhouden. De achtertuin bevat verlichting en een fonteintje. Afmetingen achtertuin: 5.40 x 10.00. In de achtertuin is de houten schuur aan de woning vastgebouwd.

Extra's:
De GEHELE woning is voorzien van een siergrindvloer, alleen op de trap ligt vloerbedekking. Eventueel kan gemakkelijk een andere vloerbedekking over het siergrind worden gelegd.
De gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen en dubbel glas. Verfwerk in goede staat. Alle vloeren zijn van beton.

Oplevering:
Aanvaarding in overleg (korte termijn is mogelijk: zomer 2007).

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer