Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Dokter Duyvendakhof, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

Dokter Duyvendakhof - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 3.800
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  218 m2 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  

Woning omschrijving

Onder architectuur gebouwde vrijstaande watervilla met dubbele garage aan het natuurgebied "De Boezem" gelegen op 356 m² eigen grond.

Indeling begane grond:
Entree met ruime hal, meterkast, nette toiletruimte, trapopgang en toegang tot een ruime studie/ slaapkamer van 5.00 x 2.80 met een deur naar de zonnige tuin. De glazen corridor biedt onder andere toegang tot een handige berging en een aan de voorzijde gelegen royale garage van 5.79 x 4.76. De grote living met open keuken hebben een totale oppervlakte van 56 m² en zijn voorzien van een gashaard met marmeren schouw en fraaie raampartijen vanaf de vloer, waarvan één met dubbele openslaande deuren. De woonkamer heeft tevens een unieke serre aan de zijkant van de woning grenzend aan het water. De royale landhuiskeuken is in een F-vorm geplaatst en is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, oven, gascomfort, designschouw, koelkast en vriezer. De begane grond is voorzien van een travertin vloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
De overloop is ruim van opzet en biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers van 12 m², 11 m² en 20 m². De laatste kamer is de masterbedroom en heeft een deur naar een enorm dakterras gelegen op het zonnige zuiden met adembenemend uitzicht over "de Boezem". De luxueuze badkamer van 8 m² is zeer compleet met volledige betegeling, groot ligbad, douchecabine, wandcloset, wastafel en designradiator.

Diversen:
Het bouwjaar is 2002. De inhoud van de woning is 625 m³. De bruto vloeroppervlakte is 218 m². De woning is voorzien van dubbel glas, dak-, vloer- en gevelisolatie. De elegante woning ligt besloten; de tuin verrassend gelegen naast de woning, grenst aan het water, een tuinmuur en een fraai ontworpen scheiding met een tuinpoort. De onder architectuur aangelegde tuin is voorzien van diverse zonneterrassen, diverse verlichting, mooie sierbestrating, siergrind, buitenwaterkraan, zonnescherm en een terras aan het water. Tevens is er parkeergelegenheid op eigen terrein voor 3 auto''s. De oplevering geschiedt in overleg.


Uniek wonen in een riante vrijstaande villa in de schitterende wijk Even Buiten.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer