Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Havendijk 16, chalet 105, Ooltgensplaat | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Ooltgensplaat | Vorige Pagina

Havendijk 16, chalet 105 - Ooltgensplaat

Gegevens

Vraagprijs: € 79.995 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:   m2

Perceeloppervlak:  188 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Aangekomen op het park ‘Fort Prins Frederik’ overvalt de vakantiestemming u direct. Door een poort loopt u de tuin van chalet nummer 105 binnen. Bijkomen van uw reis kunt u op de overdekte veranda, maar wellicht loopt u liever even naar binnen om u te verbazen over het fantastische uitzicht over het Haringvliet en het Volkerak.

Het chalet op kavel F 105 heeft een ruime keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Het chalet wordt verwarmd door 2 gaskachels. Één daarvan staat in de woonkamer, voor een schouw. De tuin biedt veel privacy en wanneer het weer iets minder mooi is zit u lekker beschut op de overdekte veranda. Dankzij het tuinhuisje kunnen de fietsen droog staan.

Het chalet is goed geïsoleerd, alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas. Tevens hebben alle ramen rolluiken en horren. Er is een eigen kabel en Eneco-aansluiting. In het tuinhuisje is een aansluiting voor een wasmachine. Het chalet staat op circa 188 m2 eigen grond.

De prijsindicatie is inclusief inventaris.

Recreatiepark Fort Prins Frederik is het hele jaar geopend.


FORT PRINS FREDERIK
Aan het einde van de Havendijk te Ooltgensplaat ligt het voormalige Fort, oorspronkelijk gebouwd door plaatselijke bewoners in 1300 als zijnde een uitkijktoren midden in het water, deze toren is 20 meter breed en 15 meter diep tevens is deze toren 15 meter hoog en staat er nog steeds. Rond 1800 is in opdracht van Napoleon Bonaparte om deze toren heen een Fort gebouwd om de Engelse die over het water Holland binnen wilde vallen, buiten de deur te houden. De sfeer in de vorm van gewelven, uitkijktorens en een heuse slotgracht zijn ingrediënten die er nog steeds zijn en geven de gasten een speciaal gevoel welke je nergens anders vindt, je ruikt en voelt het verleden in de vorm van een stukje geschiedenis.

OOLTGENSPLAAT
Ooltgensplaat is gelegen aan de oostkant van het Zuid-Hollandse eiland Goeree Overflakkee. Het eiland zelf wordt gekenmerkt door rust, strand en natuur maar ligt op een steenworp afstand van bruisende steden als Rotterdam en Breda (vanuit Ooltgensplaat circa 35 autominuten). Ooltgensplaat is dan ook uitermate geschikt voor mensen die in de stad werken, maar in een rustige, veilige omgeving willen wonen. Het gemoedelijke dorpje heeft alle voorzieningen die u nodig heeft om plezierig te kunnen leven; natuur, monumenten, een jachthaven, verschillende horecagelegenheden en diverse winkeltjes waaronder een goed gesorteerde supermarkt. Ooltgensplaat heeft ongeveer 2500 inwoners, waaronder veel jonge gezinnen met kinderen. Er zijn dan ook 2 basisscholen en een kinderopvang

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer