Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Havendijk 12, bungalow 6, Ooltgensplaat | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Ooltgensplaat | Vorige Pagina

Havendijk 12, bungalow 6 - Ooltgensplaat

Gegevens

Vraagprijs: € 159.500 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1968
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  3

Woonoppervlak:   m2

Perceeloppervlak:  321 m2

Inhoud:  203 m3

Aanvaarding:  In overleg

Woning omschrijving

Hét ideale plekje voor mensen die van rust en privacy houden. Op slechts 25 autominuten van Rotterdam staat deze bungalow met prachtig uitzicht!

Nabij de haven en het welbekende, monumentale Fort Prins Frederik is deze uitgebouwde bungalow gelegen. Het geheel staat op een ruim perceel van ca. 301 m2 eigen grond met op enkele meters afstand de privé-parkeerplaats van ca. 20 m2. De locatie is zeer fraai te noemen, daar de bungalow direct aan een brede kreek grenst. Vanuit uw woonkamer kijkt u op een groenstrook en het wuivende riet, welke een ideale beschutting vormt voor de vele watervogels die hier rondhuizen.

De bungalow is beneden ca. 18 m2 uitgebouwd. Onder de fraaie ‘dambord’ tegelvloer bevindt zich deels vloerverwarming. De woonkamer is groots van opzet en wordt verwarmd door middel van C.V. en een allesbrander. Bij de woonkamer is een luxe, openkeuken in hoekopstelling met diverse apparatuur. Hierachter bevinden zich het toilet en de bergingkast met de C.V.-combiketel.

Op de 1e etage zijn 2 slaapkamers, waarvan één met balkon. De badkamer is zwart/wit betegeld en voorzien van ligbad, toilet en wastafel.
In de tuin staat een broeikas en een ruime, geïsoleerde schuur met betonnen vloer en aansluitingen voor alle ‘natte zaken’.
De woning heeft grotendeels dubbelglas en er zijn zeer recentelijk nieuwe trespa geveldelen aangebracht en een geheel nieuw dak.

Voor rustzoekers en mensen die op hun privacy zijn gesteld is dit de ideale stek om “bij te tanken” . En dat alles op slechts 25 autominuten van Rotterdam.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer