Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Rithsestraat 11, Breda | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Breda | Vorige Pagina

Rithsestraat 11 - Breda

Gegevens

Vraagprijs: € 489.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Twee onder één kap

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2003
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  4

Woonoppervlak:  180 m2

Perceeloppervlak:  198 m2

Inhoud:  525 m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

KOM&KIJK zaterdag 10 maart 14.00 tot 16.00 uur open huis.

Op de bijzonder gewilde locatie 'de Roskam' nabij de gezellige dorpskern van Princenhage, scholen, winkels, bossen en uitvalswegen naar Antwerpen en Rotterdam bieden wij u deze schitterende half-vrijstaande woning uit 2003.
De woning in jaren dertig stijl met tuin op het zuidoosten heeft een zeer luxe inrichting waaronder een Wilux trio clean spa.

Begane grond:
Via de overdekte entree aan de zijkant van de woning heeft u toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping. Verder is er een garderoberuimte, meterkast en een luxe toiletruimte met zwevend toilet en urinoir.

De zeer royale woonkamer met leistenen vloer en vloerverwarming heeft een grote erker aan de straatzijde. Centraal bevind zich een unieke natuurstenen schouw met gashaard (op afstand bedienbaar). Via brede openslaande deuren heeft u toegang tot de veel privacy biedende tuin met koi-vijver. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren is de woonkamer een rustige en zeer sfeervolle ruimte.

De luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur en veel kastruimte beschikt o.a. over een Atag 5-pits gaskookplaat, r.v.s.-afzuiginstallatie, combi-magnetron, dubbeldeurs-koelkast en vaatwasser.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin en via een inpandige doorgang tot de garage. De garageruimte is momenteel in gebruik als opslagruimte en is voorzien van verwarming en aansluitingen voor wasapparatuur.

Eerste verdieping:
Via de hardhouten trap en de overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers. De zeer ruime ouderslaapkamer is voorzien van een balkon. Naast de ouderslaapkamer bevind zich een zeer ruime inloopkast. De tweede slaapkamer aan de achterzijde is op dit moment in gebruik als praktijkruimte. De gehele verdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer. De zeer luxe geheel betegelde badkamer is voorzien van een Wilux “trio-clean” spa, separate douche, dubbele wastafel, zwevend toilet en vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Via de hardhouten trap komt u op de overloop met dakkapel, van waaruit u toegang heeft tot een zeer ruime slaapkamer die eenvoudig om te bouwen is tot 2 aparte slaapkamers. Deze kamer is voorzien van een dakkapel aan voor en achterzijde. Op de overloop is een vliering waar zich o.a. de combiketel en warmte-terugwin-unit bevinden. De gehele zolderverdieping is voorzien van een massief eikenhouten vloer.

Algemeen:
De gehele woning is perfect geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen en ramen met draai/kiepsysteem. De woning is gebouwd onder G.I.W en B.V.R. garantie.

Kortom een instapklare woning op een gewilde locatie aan de rand van Breda/Princenhage.
Neem contact op voor een vrijblijvende bezichtiging met tel 06-25507420 of 076-5968970

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer