Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Gouden Leeuw, Amsterdam-Zuidoost | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Gouden Leeuw - Amsterdam-Zuidoost

Gegevens

Vraagprijs: € 130.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Appartement

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1974
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  2

Woonoppervlak:  55 m2

Perceeloppervlak:   m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  Overleg

Woning omschrijving

Indeling: Entree, hal. Moderne badkamer met hangtoilet, wasmachine aansluiting, douchecabine, vloerverwarming en wastafelmeubel. Woonkamer met vrij uitzicht op het park een net half open keuken met een modern keuken blok en Rvs electrisch kookplaat, ruim balkon op ZW toegangkelijk via schuifpui. Slaapkamer met grote ramen ook met vrij uitzicht op het park.

Gouden Leeuw is een complex, bestaande uit tien geschakelde torens op loopafstand gelegen van het nieuw Metro Station Ganzenhoef en Winkelcentrum Ganzenpoort in Amsterdam ZO en is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer (metro en meerdere buslijnen op loopafstand.
Het complex ligt in een keurig onderhouden park en is voorzien van diverse faciliteiten een huismeester, creche, tandarts, kapper, sportzaal, bar en cameratoezicht. In iedere toren is een lift aanwezig met per etage 5 appartementen. Tevens is een gratis parkeergarage met camerabewaking. De Vve is zeer actief en complex verkeert in uitstekende staat.

Servicekosten 156 euro per maand inclusief voorschot stookkosten en watergeld, onderhoud, opstal en glasverzekering. Erfpacht 499,62 euro per jaar variabel tot 31-03-2024.

Gouden Leeuw heeft goedkopere servicekosten dan het vergelijkbare complex Groenhoven,is beter onderhouden en ligt bovendien dichter bij het winkelcentrum Ganzenpoort en Metro halte.

Het appartement onderscheidt zich van andere appartementen door de ligging op het Zuidwesten (hele dag ligt (zon).
Als je de schuifpui naar het balkon opent, onstaat ook in de woonkamer het idee buiten zit en hoor je de vogels fluiten. Het appartement kan zonder enige moeite betrokken worden.

De bewoners hebben het appartement met veel plezier bewoond maar verhuizen wegens gezinsuitbreiding naar een nog groter appartement in Gouden Leeuw.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer