Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Lipno nad Vltavou, Lipno Tsjechie, Tsjechië | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie

Lipno nad Vltavou - Lipno Tsjechie, Tsjechië

Gegevens

Vraagprijs: € 95.000 v.o.n
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Recreatie

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  2007
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  156 m2

Perceeloppervlak:  450 m2

Inhoud:  566 m3

Aanvaarding:  2008

Woning omschrijving

Residence Lipno is een villapark dat zal bestaan uit een 47-tal exclusieve luxe villa's, ieder gesitueerd op een grote kavel (tot 450 m2) grond met een prachtig uitzicht over het Lipno meer en de omgeving. Tevens zal er een restaurant annex receptie worden gerealiseerd met een groot terras, dat een wijds uitzicht biedt over de omgeving. Residence Lipno is een oase van rust, maar met in de directe omgeving alle benodigde faciliteiten voor recreatie en ontspanning.
n de directe omgeving van Residence Lipno is een toenemend aantal mogelijkheden voor sport, recreatie en ontspanning waaronder golf, skiën, squash, wandelen, fietsen, tennis en watersport. Ook het overdekte tropische zwembad bij Marina Lipno ligt in de directe omgeving. De door Residence Lipno geboden combinatie van wintersport en zomersport is werkelijk uniek te noemen.
De diverse typen villa’s zijn zorgvuldig uitgezocht, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de eigenschappen van het landschap. Residence Lipno is namelijk gesitueerd in een mooi glooiend landschap, wat de realisatie van een ‘basement’/ruimte onder het huis mogelijk maakt. Verder levert de zorgvuldige verdeling van de villa’s over het glooiende terrein, een fantastisch panoramisch uitzicht over het Lipnomeer. Het skigebied, Marina Lipno Resort, zelfs de stuwdam zichtbaar is.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer