Woningverkoop

Uw woning verkopen? Wij helpen in 6 stappen...

Hypotheekrente

Bekijk het overzicht en vergelijk alle rentes

Aankooptraject

Een huis gevonden? maar wat moet ik regelen...

Sterremos 37, Rotterdam | Koop, Huur, Nieuwbouw, Buitenland, Recreatie
Zoekresultaat: Rotterdam | Vorige Pagina

Sterremos 37 - Rotterdam

Gegevens

Vraagprijs: € 340.000 k.k.
Waardebepaling van deze woning

 Bereken Maandlasten
 
Vergelijk Hypotheekadvies kosten

Soort object: Herenhuis

Meer informatie over deze woning

Kenmerken

Bouwjaar:  1974
Bouwkundige gebreken? Laat een bouwkundige keuring uitvoeren

Aantal kamers:  5

Woonoppervlak:  165 m2

Perceeloppervlak:  183 m2

Inhoud:   m3

Aanvaarding:  in overleg

Woning omschrijving

Uitstekend onderhouden split-level woning met een circa 15 meter diepe achtertuin. Deze woning is recent gedeeltelijk gemoderniseerd en voldoet volledig aan de wensen van deze tijd. Winkels, scholen en diverse parken bevinden op loopafstand.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met inbouwkast, meterkast (8 groepen) en een betegeld toilet (2001) met fonteintje. De werkkamer met inbouwkast en wasmachineaansluiting van 3.30 x 3.30 m, wordt gekenmerkt door het vele lichtinval.

Eerste verdieping: Uitgebouwde woonkamer van 6,75 x 5,75 m (totale oppervlakte ca. 48mē) met sfeervolle open haard en aan de achterzijde een schuifpui naar de tuin met zonneterras.

Tweede verdieping: Bijzonder fraai woonkeuken, van 5,75 x 4,70 met een groot balkon aan de voorzijde van de woning. De keuken (bouwjaar 2001) is voorzien van diverse inbouwapparatuur: keramische kookplaat met schouw, oven, magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser en een apothekerskast.

Derde/vierde verdieping: Eerste slaapkamer van 3.00 x 2.80 m., tweede slaapkamer met screens van 4.60 x 3.00 m. en een derde slaapkamer 3.80 x 3.00 m. met een inbouwkast. De badkamer (2001) is voorzien van een douchegelegenheid (met mengkranen), ligbad, zwevend toilet en wastafel. Praktische bergkast met opstelplaats van de CV combiketel (bouwjaar 1999).

De achtertuin (met houten berging) van ca. 15 x 5 meter is gelegen op het zonnige westen.

De woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en volledig voorzien van dubbele beglazing. In 2005 is de binnen- en buitenzijde volledig geschilderd.

Inrichting

Nieuwe keuken nodig?
Keuken nodig? Keukenaanbieder
 
Laminaat, parket, houten vloer